Weekly Photo Challenge : Contrast


Imagine that only two colors exist in this world….black and white

Shades of black and grey outside my window are become stronger as the sun starting to sink in the stillness of night.

I may prefer to have conversation with raindrops as they glance off the window pane.

And I would say to them ….can you help me paint the world and show me the rainbow.?

Because I miss my gloomy sunset

Can I have my blue color to paint the sky

Can I have green just to help me to comprehend my feelings about peace? 

Because I need the reason to wait the Rain pouring my flowers next season

And because I have promise to my wife & son to tell them the story of colorful life

 But the sky stares at me quietly…

And says … I’m not even always blue

And clouds aren’t always white

And Trees aren’t always green

Look deep inside your heartwhere the colorful life is living and  stay in there

I lowered my Head

……….And I think of Myself what a wonderful world

Caput

~~~~~~

Java Island

ca 2012

51 thoughts on “Weekly Photo Challenge : Contrast

      • iya mas, pas liat namanya sudah mengira-ngira ini orang Indo, pas masuk ke blog-nya ternyata memang benar. Ah senangnya.. Foto-foto mas hendra bagus-bagus🙂. Senang punya kawan yg sama2 suka fotografi. Oh iya jembatan di gbr pertama itu mengingatkan sya pada jembatan di UI, 2 tahun lalu pernah jalan2 ke sana bersama teman🙂.

      • hihihi…itu memang jembatan UI … sama-sama, saya selama ini sebenernya cari2 teman yang ikutan weekly challenge dari Indo, tapi hanya beberapa yang ikutan, Alhamdulillah nemu satu lagi. Jadi saya bisa share foto juga nih ke Idha… ^_^ karena saya juga baru pemula di dunia fotografi…makasih banyak sudah mampir

  1. beautiful. It’s just excellent. The mood in your words, combining an affectionate atmosphere in your sentences and spicing it up with colorful yet contrasting pictures of your perspective on life. It’s just beautifully made. Thank you for sharing.

  2. wah, bags’ mas Hendra, asyik ada tempat belabor nih
    aku ikut wpc ini baru sekedar nangkap idenya buat banyakin posting aja he..,he…, Dan tahun ini baru ikut indulge aja

  3. hah?? ini tema baru wpc minggu ini ya mas?? *mendadak shock*

    hahahhaa, kok lagi-lagi yaa susah yaa.. sambil ngelirik album kenangan, kok kayaknya ndak ada yang sesuai tema.. tapi foto2 mas diatas, serius, aseli, kereeeeeeeeeeeeennnnn!!!

    • ahahah…kok sampai shock segala ….makasih udah ngeliatin fotonya. Klo contrast ambil aja foto pake hp, antara hal yang paling kecil & paling besar, ga mesti hitam putih, berhubung Dhe jago bikin narasi, pasti ceritanya seru klo diceritain walaupun fotonya sederhana hehehhe…ayo semangat ngumpulin…😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s